dinsdag 20 mei 2014

Laatste cocktail, Alpe d'HuZes en op naar versie Ellie 2,0

De weken zijn voorbij gevlogen. Morgen 21 mei is mijn laatste chemo. Dan zijn voor mij de cocktails ook wel genoeg. 

Ik ben zo ontzettend gezegend dat ik er niet ziek van geweest ben. Doordat ik zoveel lieve berichten en steun heb gekregen,in welke vorm dan ook, heb ik dit kunnen doen. Ik ben sterk en sterk gebleven!

Niet ziek worden van de chemotherapie heeft waarschijnlijk ook te maken dat er  zoveel verbeterd is. En daar is vandaag de dag nog steeds geld voor nodig. Ik ben zeker niet van de goeie doelen. Ze steunen mij ook niet dacht ik altijd. Nu ik ziek ben en ervaren heb wat er allemaal mogelijk is ben ik blij met alle investeringen die er gedaan zijn om onderzoek te doen. Daar heb ik nu voordeel van en een ander ook! Ik mag genieten van zes heerlijke cocktails.

Ondanks alle kritiek en media-aandacht verleden jaar over de Alpe d'HuZes. Ben ik toch van mening dat het een goed initiatief is om op een sportieve manier geld in te zamelen om onderzoek te doen. Ook ik ondervind hier de vruchten van. Er is al zoveel mogelijk  en dat moet doorgaan. Het moet uiteindelijk een chronische ziekte worden! Om een bijdrage te leveren gaan Ger en Marie-Anne Ballering voor dierbaren sportief de berg beklimmen. Ook voor mij en daar ben ik ze heel erg dankbaar voor. Want opgeven is geen optie!


Doordat ik als patiënt een druk bestaan heb. En een drukke agenda van afspraken met medische specialisten. Mocht ik ook naar de plastische chirurg. Hier hebben we versie Ellie 2.0 besproken(borstreconstructie van huid eigen weefsel DIEP). Voor deze versie worden er ingrepen verricht welke van invloed zouden kunnen zijn op je sixpack. Er kan een zenuw of spier geraakt worden, waardoor er een blokje niet meer werkt! Nou in mijn situatie ben ik ook tevreden met een vijfpack!

Op weg naar versie Ellie 2,03 opmerkingen:

  1. Nou Ellie petje af dat je, jexer zo goed doorheen geslagen hebt. Het is niet alleen lichamelijke maar ook geestelijk vaak een aanslag op je zijn. Je boft dan dat je niet zo ziek geweest bent. Gelukkig maar. Ik weet dat alles er om heen geen makkelijk is. Maar je kunt het aan en t gaat je lukken. Nu bijna de volgenden stap gaat nemen en je misschien van een six naar een vijfpack gaat wil jik je heel veel kracht doorzettingsvermogen en liefde toe wensen. Ik vind je een dijk van een vrouw en o zo dapper.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn dat het eind in zicht is van de chemokuur, een fase afgerond.Ik heb bewondering hoe je schrijft over een nieuwe versie van jezelf. Er verandert natuurlijk heel veel als je door zo''n proces gaat, jij verandert en toch blijf je dezelfde. Je bent heel sterk als ik je verhaal zo lees. Ik wens je toe dat je die vechtkracht blijft houden. Op naar het vijfpak. Succes en sterkte. groeten van liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Ellie.. succes met je laatste cocktails.. ook bij deze gaan we voor je duimen dat je niet ziek wordt.. ach ja en een fivepack is te minsten orgineel net als jij.. zet hem op je kunt het.. en ook ik zal dit jaar wat extra geven aan het goede doel.. hou je taai.. ik zie je snel groetn oet grunn xx Daphne

    BeantwoordenVerwijderen